Fitur Produk

Salaku ahli power bank, FONENG parantos ngajual power bank ka sakumna dunya.

 

Jeung50000 mahkapasitas &LEDcahaya, P50 Power Bank mangrupakeun produk sampurna pikeun travelers.

  • P50

Langkung Produk

Naha Milih Kami

FONENG geus di asesoris mobile & industri éléktronika konsumén pikeun ngeunaan 10 taun.Visi sareng misi kami nyaéta nyayogikeun dunya produk anu kualitas luhur sareng inovatif.Kategori FONENG nyaéta bank kakuatan, earbuds TWS, speaker bluetooth, carjer USB, kabel USB, carjer mobil, wadah telepon mobil, jsb.

 

Kami ngagaduhan langkung ti 300 karyawan.Markas kami aya di Shenzhen, Cina.Urang ogé boga kantor jeung showroom di Guangzhou.Kalayan kapasitas bulanan 550.000 unit, pabrik kami di Dongguan nyayogikeun ka importir, distributor, grosir dina waktosna.