tampilan produk

Kalawan pabrik bebas tur mesin canggih tur alat-alat, pabrik nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi. Dina hadir, éta boga leuwih ti 300 pagawé sarta mibanda kamampuhan pikeun bebas panalungtikan sarta ngamekarkeun produk.
  • barang
  • barang

Produk langkung

Naha Pilih Us

karyawan parusahaan urang leuwih 300 urang, kalayan kapasitas bulanan tina 550.000 unit, sakabéh nu dijieun pikeun sababaraha standar, kaasup CE, RoHS, FCC UN38.3 na MSDS. filsafat parusahaan urang nyaeta kualitas heula, customer munggaran.

Urang taat kana falsafah bisnis sahiji "inovasi dumasar integritas-", nyadiakeun pamakéna global kalawan lingkungan-friendly, aman tur dipercaya mobile produk periferal digital, sahingga unggal produk leuwih cocog pikeun kahirupan.

News parusahaan

USB carjer

The USB charger mainly connects the mobile phone to the USB port of the computer, and the USB port provides power, which is full of creativity. The structure of USB charger is very simple. There is no large transformer, the style is the same as the data cable, and it is much lighter than the orig...

Wireless Earbuds

There are many ways to exercise, daily running, go to the gym for equipment training, swimming, dance yoga, etc. After a day of work, going to the park in the morning or evening is a good way to relax.  However, the boring process of exercise makes it difficult to persist, but music can give us t...

Phone Charger

Nowadays, mobile phones have become an indispensable part of our lives. As the mobile phone is used for a long time, we charge the mobile phone more times, the battery power of the mobile phone becomes more and more insufficient. This is because as the mobile phone is charged more, the battery is...

  • Cina supplier palastik kualitas luhur ngageser