tampilan produk

Kalawan pabrik bebas tur mesin canggih tur alat-alat, pabrik nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi. Dina hadir, éta boga leuwih ti 300 pagawé sarta mibanda kamampuhan pikeun bebas panalungtikan sarta ngamekarkeun produk.

  • Q29
  • CP18
  • BL15

Produk langkung

Naha Pilih Us

karyawan parusahaan urang leuwih 300 urang, kalayan kapasitas bulanan tina 550.000 unit, sakabéh nu dijieun pikeun sababaraha standar, kaasup CE, RoHS, FCC UN38.3 na MSDS. filsafat parusahaan urang nyaeta kualitas heula, customer munggaran.

Urang taat kana falsafah bisnis sahiji "inovasi dumasar integritas-", nyadiakeun pamakéna global kalawan lingkungan-friendly, aman tur dipercaya mobile produk periferal digital, sahingga unggal produk leuwih cocog pikeun kahirupan.