производ дисплеј

Со независни фабрика и напредни машини и опрема, фабриката зафаќа површина од 10.000 квадратни метри. Во моментов, таа има повеќе од 300 вработени и има способност за независно истражување и развој на производи.
  • производ
  • производ

повеќе производи

Зошто Изберете нас

Нашата компанија се вработени над 300 луѓе, со месечна капацитет од 550.000 единици, од кои сите се произведени повеќе стандарди, вклучувајќи CE, RoHS, FCC UN38.3 и МСС. Нашата компанија филозофија е квалитет прво, прв клиент.

Ние се придржуваат кон деловната филозофија на "иновации интегритетот-базирани", обезбедување на глобалната потрошувачите со еколошки, безбеден и сигурен мобилни дигитални периферни производи, со што секој производ повеќе погодна за живот.

компанијата Вести

How to choose a car charger?

Nowadays, cars have entered our lives. The appearance of cars facilitated our lives greatly. So, do you know how to choose a car charger? The car charger has overload protection, short circuit protection, high voltage input protection and high temperature protection, so when choosing, you should ...

PD Car Charger

Nowadays, the power of smart phones is getting bigger and bigger, and the fast charging technology is upgraded constantly in response to the market demand. The PD car charger save users’ charging time greatly. The users can charge and use it in the car. Charging is more stable and faster. T...

USB полнач

The USB charger mainly connects the mobile phone to the USB port of the computer, and the USB port provides power, which is full of creativity. The structure of USB charger is very simple. There is no large transformer, the style is the same as the data cable, and it is much lighter than the orig...

  • Кина снабдувач високо квалитетни пластични лизгање