ekran produkt

Me fabrikë të pavarur dhe makineri të avancuar dhe pajisjet, fabrika e mbulon një sipërfaqe prej 10.000 metra katrorë. Aktualisht, ajo ka më shumë se 300 punonjës dhe ka aftësinë për të në mënyrë të pavarur hulumtime dhe zhvillimin e produkteve.
  • Produkt
  • Produkt

më shumë Produkte

pse na zgjodhet ne

Punonjësit Kompania jonë mbi 300 njerëz, me një kapacitet mujor prej 550.000 njësive, të cilat janë të prodhuara sipas standardeve të shumta, duke përfshirë CE, RoHS, FCC UN38.3 dhe MSDS. Filozofia e firmës është cilësia e parë, konsumatorit të parë.

Ne përmbahet filozofinë e biznesit të "risi integritetit të bazuara", duke siguruar konsumatorët globale me produktet ekologjikisht miqësore, të sigurt dhe të besueshëm celular dixhitale periferike, duke e bërë çdo produkt më të përshtatshme për jetën.

Kompania News

How to choose a car charger?

Nowadays, cars have entered our lives. The appearance of cars facilitated our lives greatly. So, do you know how to choose a car charger? The car charger has overload protection, short circuit protection, high voltage input protection and high temperature protection, so when choosing, you should ...

PD Car Charger

Nowadays, the power of smart phones is getting bigger and bigger, and the fast charging technology is upgraded constantly in response to the market demand. The PD car charger save users’ charging time greatly. The users can charge and use it in the car. Charging is more stable and faster. T...

USB ngarkues

The USB charger mainly connects the mobile phone to the USB port of the computer, and the USB port provides power, which is full of creativity. The structure of USB charger is very simple. There is no large transformer, the style is the same as the data cable, and it is much lighter than the orig...

  • furnizues Kinë plastike me cilësi të lartë rrëshqitje