tampilan Product

Kanthi pabrik sawijining Mesin majeng lan peralatan, pabrik jembaré 10.000 meter persegi. Ing saiki, wis luwih saka 300 karyawan lan nduweni kemampuan kanggo independen riset lan berkembang produk.

  • Q29
  • CP18
  • BL15

Products More

Napa Pilih kita

karyawan perusahaan kita liwat 300 wong, kanthi kapasitas saben wulan saka 550,000 Unit, kabeh kang diprodhuksi kanggo macem-macem standar, kalebu CE, RoHS, FCC UN38.3 lan MSDS. filsafat Our company kualitas pisanan, customer pisanan.

Kita bakal menyang filsafat bisnis "inovasi adhedhasar integritas-", nyediakake konsumen global karo lingkungan-loropaken, aman lan dipercaya mobile produk peripheral digital, nggawe saben produk liyane cocok kanggo urip.