Fitur Produk

Minangka ahli power bank, FONENG wis adol power bank ing saindenging jagad.

 

karo50000mAhkapasitas &LEDcahya, P50 Power Bank produk sampurna kanggo lelungan.

  • P50

Produk liyane

Apa Pilih Kita

FONENG wis ing aksesoris seluler & industri elektronik konsumen kanggo bab 10 taun.Visi lan misi kita yaiku nyedhiyakake jagad produk sing berkualitas lan inovatif.Kategori FONENG yaiku bank daya, earbud TWS, speaker bluetooth, pangisi daya USB, kabel USB, pangisi daya mobil, wadhah telpon mobil, lsp.

 

Kita duwe luwih saka 300 karyawan.Kantor pusat kita dumunung ing Shenzhen, China.Kita uga duwe kantor lan showroom ing Guangzhou.Kanthi kapasitas saben wulan saka 550.000 Unit, pabrik kita ing Dongguan Penyetor kanggo importir, distributor, wholesalers ing wektu.